Fluoriserende verf

U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Fluor verf blauw 1liter

Meer afbeeldingen

Fluor verf blauw 1liter

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 97,95
Omschrijving: Fluor verf

Dit is een Fluor verf met een zeer sterke reflectie.

Deze Fluor verf wordt gebruikt voor alle zaken die overdag sterk moeten opvallen, zoals aanplakbiljetten, reclameborden, richtingaanwijzers, inrijpoorten, verkeersborden, schrikhekken, markeerpalen, pijpleidingen, in de scheepvaart, op brandweerauto's en andere uiteenlopende objecten die extra aandacht vragen.


De sterke reflectie/fluorisering wordt verkregen door de inval van ultra-violette stralen zoals die in daglicht voorkomen.

Dit houdt in dat bij schemer de reflectie/fluorisering minder wordt en in het donker geen (door het ontbreken van daglicht) fluorescentie plaatsvindt.

Theoretisch verbruik: ca. 6-9 vierkante meter per liter

GEBRUIKSAANWIJZING

Aan te brengen met kwast roller of luchtspuit.

Het oppervlak moet volkomen schoon, droog en vetvrij te zijn. Oude intacte verflagen dienen eerst aangeschuurd te worden. In geval van twijfel, vooral indien over de aard van de verontreiniging onzekerheid bestaat, eerst een proefvlakje opzetten.

Men moet sterk rekening houden dat de Fluor verf buiten een beperkte levens duur heeft, de pigmenten die gebruikt worden in de Fluor verf hebben een mindere licht bestendigheid dan reguliere pigmenten.

Niet geschikt voor lichamelijk gebruik!

FLUOR VERF KOPEN – FLUOR VERF

Details

Fluor verf Dit is een Fluor verf met een zeer sterke reflectie. Deze Fluor verf wordt gebruikt voor alle zaken die overdag sterk moeten opvallen, zoals aanplakbiljetten, reclameborden, richtingaanwijzers, inrijpoorten, verkeersborden, schrikhekken, markeerpalen, pijpleidingen, in de scheepvaart, op brandweerauto's en andere uiteenlopende objecten die extra aandacht vragen. De sterke reflectie/fluorisering wordt verkregen door de inval van ultra-violette stralen zoals die in daglicht voorkomen. Dit houdt in dat bij schemer de reflectie/fluorisering minder wordt en in het donker geen (door het ontbreken van daglicht) fluorescentie plaatsvindt. Theoretisch verbruik: ca. 6-9 vierkante meter per liter GEBRUIKSAANWIJZING Aan te brengen met kwast roller of luchtspuit. Het oppervlak moet volkomen schoon, droog en vetvrij te zijn. Oude intacte verflagen dienen eerst aangeschuurd te worden. In geval van twijfel, vooral indien over de aard van de verontreiniging onzekerheid bestaat, eerst een proefvlakje opzetten. Men moet sterk rekening houden dat de Fluor verf buiten een beperkte levens duur heeft, de pigmenten die gebruikt worden in de Fluor verf hebben een mindere licht bestendigheid dan reguliere pigmenten. Niet geschikt voor lichamelijk gebruik! FLUOR VERF KOPEN – FLUOR VERF

Klantenbeoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. log in of registreer

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Wij maken gebruik van Cookies. Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van Cookies. Klik hier voor meer informatie.