Fluoriserende verf

U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Fluoriserende verf hout chatreusegeel RAL 1026 1liter

Meer afbeeldingen

Fluoriserende verf hout chatreusegeel RAL 1026 1liter

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 101,95
Omschrijving: Fluoriserende verf hout

Dit is een Fluoriserende verf hout met een zeer sterke reflectie.

Overdag geeft deze verf een prachtig fluoriserend effect. Echter wanneer men hier met de blacklight op schijnt geeft dit een nog mooier effect!

De sterke reflectie/fluorisering wordt verkregen door de inval van ultra-violette stralen.

Theoretisch verbruik: ca. 6-9 vierkante meter per liter

GEBRUIKSAANWIJZING

Aan te brengen met kwast roller of luchtspuit.

Het oppervlak moet volkomen schoon, droog en vetvrij te zijn. Oude intacte verflagen dienen eerst aangeschuurd te worden. In geval van twijfel, vooral indien over de aard van de verontreiniging onzekerheid bestaat, eerst een proefvlakje opzetten.

Men moet sterk rekening houden dat de Fluoriserende verf hout buiten een beperkte levens duur heeft, de pigmenten die gebruikt worden in de Fluoriserende verf hout hebben een mindere licht bestendigheid dan reguliere pigmenten.

Niet voor lichamelijk gebruik.

FLUORISERENDE VERF HOUT – FLUORISERENDE VERF VOOR BUITEN – FLUOR VERF HOUT – FLUOR VERF VOOR HOUT

Details

Fluoriserende verf hout Dit is een Fluoriserende verf hout met een zeer sterke reflectie. Overdag geeft deze verf een prachtig fluoriserend effect. Echter wanneer men hier met de blacklight op schijnt geeft dit een nog mooier effect! De sterke reflectie/fluorisering wordt verkregen door de inval van ultra-violette stralen. Theoretisch verbruik: ca. 6-9 vierkante meter per liter GEBRUIKSAANWIJZING Aan te brengen met kwast roller of luchtspuit. Het oppervlak moet volkomen schoon, droog en vetvrij te zijn. Oude intacte verflagen dienen eerst aangeschuurd te worden. In geval van twijfel, vooral indien over de aard van de verontreiniging onzekerheid bestaat, eerst een proefvlakje opzetten. Men moet sterk rekening houden dat de Fluoriserende verf hout buiten een beperkte levens duur heeft, de pigmenten die gebruikt worden in de Fluoriserende verf hout hebben een mindere licht bestendigheid dan reguliere pigmenten. Niet voor lichamelijk gebruik. FLUORISERENDE VERF HOUT – FLUORISERENDE VERF VOOR BUITEN – FLUOR VERF HOUT – FLUOR VERF VOOR HOUT

Klantenbeoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. log in of registreer

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Wij maken gebruik van Cookies. Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van Cookies. Klik hier voor meer informatie.